9487 ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 27 692 Kč

Popis



Ubytování:

Umístění - Hotel QuintaDo Estreito se nachází v krásném zrekonstruovaném sídle ve viktoriánském stylu, ve známé vinařské oblasti Estreito de Câmara de Lobos, asi 6 km od města Funchal. Do centra Funchalu je to přibližně 8 km. Do nejbližších barů a restaurací cca 500 metrů. Autobusová zastávka a půjčovna aut se nachází cca 100 m od hotelu. Mezinárodní letiště Madeira je vzdáleno 30 km..

Pláž - Nejbližší pláž Praia do Vigario je od hotelu vzdálená přibližně 6,5 km.

K dispozici pro hosty - Recepce s nepřetržitým provozem, dva výtahy, trezor a parkoviště zdarma, dvě restaurace "Bacchus", kde se podává snídaně, "Adega", bar "Palheiro", služba praní/žehlení prádla (za poplatek), jeden venkovní bazén se sladkou vodou s přístupem ke slunečníkům a lehátkům zdarma, osušky (zdarma), zahrada založená ve starém olivovém háji, udržovaná ve francouzském stylu, konferenční místnost. Hotel je přístupný pro osoby se zdravotním postižením. Při check-inu hotel požaduje zálohu 200 EUR (platí se za pokoj kartou nebo v hotovosti) na případné další služby zakoupené během pobytu, např. v restauraci..

Internet - Bezplatné Wi-Fi v celém hotelu

Catering - Snídaně formou bufetu. Možnost příplatku za polopenzi. Večeře servírované na stůl (stálé menu).

Sportovní a animační program - Asi 8 km od hotelu, v Camara de Lobos, je možnost provozovat vodní sporty. Golfové hřiště "Palheiro Golf" je vzdálené 20 km. Hosté mohou v hotelu využít saunu (zdarma). Hotel neorganizuje animační programy.

Webové stránky - www.quintadoestreitomadeira.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Útulný, pěkně zařízený hotel se nachází v tradiční madeirské vesnici.Ideální pro dospělé a skupiny přátel, kteří chtějí ochutnat místní vína a objevovat požitky této oblasti.

Mapa

Fotogalerie