Desítka německých fotbalových měst

Přijměte v dnešním podcastu pozvání od Jana Pohaněla, vedoucího Německé turistické centrály pro ČR, do 10 fotbalových měst, ve kterých se bude odehrávat letošní mistrovství Evropy ve fotbale.

Německo architektura zážitky tipy na dovolenou článek video podcast

Španělské Velikonoce neboli Semana Santa

O španělských Velikonocích jsem si povídal se Zuzanou Churanovou, zástupkyní Španělské centrály cestovního ruchu pro Českou republiku a Stanislavem Škodou, režisérem a scénáristou.

Španělsko zážitky článek video podcast

Průvodce po thajské Železnici smrti

Dnešní podcast bude spíš takový zápisník zahraničního zpravodaje. Jedeme po pro zahraniční turisty jednou z nejoblíbenějších železničních tratí v Thajsku, známou pod názvem Železnice smrti. A směřujeme k známému mostu přes řeku Kwai.

Thajsko historie zážitky tipy na dovolenou video podcast

Letos oslavíme 35 let od pádu Železné opony

Letos oslavíme 35 let od pádu Železné opony. Požádal jsem Michala Šmída, správce portálu Paměť národa, aby mě provedl historií Železné Opony.

Česká republika historie video podcast

Jak přežít nevychované rodiče na dovolené

Seděli byste v letadle vedle dítěte nebo psa či kočky? Víte, co je ubytování s označením „adults only“? Poslechněte si podcast o tom, jak zvládnout dovolenou v blízkosti nevychovaných rodičů.

rady na cestu video podcast

Rady a tipy na dovolenou s dětmi

Máte děti a jezdíte rádi na dovolenou? Tak tento díl je právě pro vás. V dnešním díle se dozvíte snad všechny informace včetně tipů, které vás mohou napadnout, když vyrážíte na dovolenou s vašimi nejmenšími. 

rady na cestu video podcast

Kam v zimě na hory? Česko vs. zahraničí

V dnešním díle si budu povídat s Janem Papežem o tipech na zimní dovolenou. Kam vyrazit, co na dovolené dělat, na co si dát pozor. A připravili jsme si pro vás i cenové srovnání lyžařské dovolené v České republice vs. v zahraničí.

tipy na dovolenou video podcast

Ze zápisníku delegáta

První díl druhé série Podcastu o cestování jsem pojal trochu jinak. Na místo hosta jsem se posadil já a můj kamarád Josef Hlávka v roli moderátora, poslouchal mé veselé i poučné příhody z dob, kdy jsem pracoval jako delegát. 

rady na cestu video podcast

Izrael od roku 1967 až po říjen 2023 (4/4)

V poslední epizodě našeho čtyřdílného seriálu o Izraeli, kdy Radek Hejret vysvětluje historické souvislosti k pochopení Izraelsko – palestinského konfliktu, se dostáváme do období od roku 1967 až po říjen 2023.

Izrael historie video podcast

Od založení státu Izrael až po Šestidenní válku (3/4)

V předposledním díle našeho čtyřdílného seriálu, vypráví Radek Hejret, specialista na Izrael, o období vzniku státu Izrael až po Šestidenní válku. 

Izrael historie video podcast