Hotel Lonicera World *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 20 690 Kč

Popis

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, minibar (denně doplňován vodou), TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa.


Poloha:

Velmi oblíbené turistické středisko ve východní části Turecké riviéry. Mohutná pevnost s Červenou věží ve tvaru osmihranu vypínající se nad přístavištěm ční nad někdejším sídlem pirátů. Z jejich širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Podle pověsti sem nechal Markus Antonius přivézt písek z delty Nilu, kterým pokryl místní pláže, aby se zde Kleopatře nestýskalo. Pláže v oblasti starého města jsou písčité až oblázkové, vstup do vody přes široké, místy vodou vymleté, pískovcové plošiny. Všechny hotely mají pravidelné spojení s centrem města, které svým koloritem orientálních bazarů láká k výhodným nákupům.


Ubytování:

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, minibar (denně doplňován vodou), TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, minibar (denně doplňován vodou), TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Program:

Popis
Velice oblíbený hotelový resort Lonicera World 5* Alanya - Avsallar (Turecko) je situován v pěkně udržované zahradě přímo u krásné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení (zdarma), lobby bary, hlavní restaurace, à la carte restaurace (za poplatek), fast foody a snack bar, kavárna a cukrárna, diskotéka, fitness, supermarket, nákupní arkáda a nově vybudovaný akvapark. Součástí hotelu je dále několik bazénů včetně brouzdaliště pro děti, opalovací terasy se slunečníky a lehátky k dispozici zdarma. Plážový servis je rovněž pro klienty zdarma. Hotel pořádá širokou paletu zábavních programů pro děti i dospělé. Klienti mohou dále využít různé sportovní aktivity jako např. tenis, stolní tenis, šipky, vodní gymnastiku, volejbal, basketbal, badminton a fitness. Pro vaše nejmenší jsou k dispozici dětské herny, mini club (4–12 let) a minidisco. Večer se konají různá profesionální show pro děti i dospělé. Za poplatek jsou k dispozici biliár, herní konzole, autodrom a vodní sporty na pláži. Nákupní možnosti jsou přímo u hotelu. Centrum letoviska Avsallar je vzdáleno 2 km a město Alanya asi 20 km. Nejbližší nákupní možnosti naleznete 200 m od hotelu v letovisku Avsallar. Hotel s perfektními službami a bohatým zázemím je zárukou skvěle prožité dovolené.

Doprava
Doprava do Turecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings – typ letadla Boeing 737.Odlety jsou z Brna, Prahy a Ostravy.

Příplatky
jednolůžkový pokoj (os/noc) - 2 830 Kč

Popis
Velice oblíbený hotelový resort je situován v pěkně udržované zahradě přímo u krásné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi Fi připojení (zdarma), lobby bar, hlavní restaurace, a la carte restaurace (za poplatek, nutná rezervace), fast food, ovocný bar a snack bar, kavárna a cukrárna, diskotéka, fitness, supermarket, nákupní arkáda a nově vybudovaný aquapark. Součástí hotelu je dále několik bazénů včetně brouzdaliště pro děti, opalovací terasy se slunečníky a lehátky k dispozici zdarma. Plážový servis je rovněž pro klienty zdarma. Hosté mohou využívat zázemí a služby i ve vedlejším hotelu Lonicera Resort & Spa s výjimkou hlavní restaurace. Hotel pořádá širokou paletu zábavních programů pro děti i dospělé. Klienti mohou dále využít různé sportovní aktivity jako např. tenis, stolní tenis, šipky, vodní gymnastiku, volejbal, basketbal, badminton a fitness. Pro vaše nejmenší jsou k dispozici dětské herny, mini club (4-12 let) a minidisco. Večer se konají profesionální show pro děti i dospělé. Za poplatek jsou k dispozici biliár, herní konzole, autodrom a vodní sporty na pláži. Letovisko Alanya je vzdáleno asi 20 km a je dostupné místní autobusovou dopravou. Nejbližší nákupní možnosti naleznete 200 m od hotelu v letovisku Avsallar. Hotel s perfektními službami a bohatým zázemím je zárukou skvěle prožité dovolené.

Fotogalerie