Exotika Light - Thajsko ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 28 115 Kč

Popis

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti LOT (přímý let) do Bangkoku a z Bangkoku do Polska, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle programu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti, služby polského delegáta v Thajsku, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 


Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, odměny pro místní průvodce, spropitné pro řidiče, nosiče zavazadel, hotelový personál atd. (celkem cca 70 USD/os., platí se povinně průvodci), další jídla během výletu, nápoje k jídlům a fakultativní výlety (v polském jazyce za účasti minimálně 15 osob), jiná jídla než jsou uvedena v popisu stravování každého z hotelů a jiné osobní výdaje.


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka Light - Tajlandia
Kód zájezdu: TBK
Klienti tento zájezd hodnotí jako 5,3/6. Recenze naleznete zde: https://r.pl/egzotyka-light-tajlandia/zakwaterowanie-tbk
7+7
Je možné kombinovat týdenní pobyt v jednom z hotelů (např. na Koh Samed) s pobytem během druhého týdne v jiném objektu (např. v Pattaya). Za tímto účelem prosím kontaktujte oddělení Helpdesk.


Měna
Doporučujeme vzít s sebou americké dolary, i když si lze také vyměnit eura nebo jinou běžně přijímanou měnu. Peníze mohou být vyměněny v mnoha bankách, směnárnách a hotelech. Doporučujeme vzít s sebou bankovky v dobrém stavu: v zemích jihovýchodní Asie nejsou akceptovány poškozené, roztrhané, špinavé bankovky atd. - směnárny a banky je odmítají vyměňovat. V případě amerických dolarů je třeba upozornit, aby to byly bankovky nejnovější edice - tzv. „barevná“ řada. Starší bankovky často nejsou akceptovány nebo vyměněny v nižším kurzu.


Upozornění! V souladu s ustanoveními Thajského úřadu pro civilní letectví existuje mnoho omezení pro charterové lety.
Nelze využít zpáteční let charterem společnosti LOT na trase z Bangkoku do Varšavy nebo z Bangkoku do Katovic a z Phuketu do Varšavy nebo z Phuketu do Katovic, pokud jste nepřiletěli do Thajska charterem společnosti LOT ze stejného odletového města a do stejného místa určení ve stejné sezóně (od listopadu do května).

Při zpátečním letu nelze kombinovat letiště odletu při odletu z Polska s cílovým letištěm (např. nelze letět z Varšavy do Bangkoku a vrátit se z Bangkoku do Katovic).
Není možné kombinovat cílové letiště při odletu z Polska s letištěm odletu při zpátečním letu (např. nelze letět z Varšavy do Bangkoku a vrátit se z Phuketu do Varšavy).
Není možné kombinovat pravidelnou leteckou společnost s odletem z Polska s charterovou leteckou společnosti LOT na zpátečním letu (např. nelze letět z Varšavy do Bangkoku pravidelnou linkou společnosti Emirates a vrátit se z Bangkoku do Varšavy charterovou společnosti LOT).

Lze odletět a vrátit se charterem společnosti LOT do stejného města v Polsku při výběru stejného letiště v Thajsku (např. lze letět z Varšavy do Bangkoku a vrátit se z Bangkoku do Varšavy).
Lze také letět do Bangkoku nebo na Phuket charterovým letem (bez ohledu na odletové letiště) a vrátit se pravidelnou linkou do Polska (např. lze letět charterem společnosti LOT z Katovic na Phuket a vrátit se z Bangkoku do Varšavy pravidelnou linkou společnosti Emirates).
Přelet  
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek. Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let). 

 
Bangkok - Wat Phra Kaeo - smaragdový Buddha - Khlongy


Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Přelet charterovým letadlem společnosti LOT nebo jiným širokotrupým letadlem (přímý let) do Bangkoku.


Den 2
Přílet do Bangkoku. Pasová kontrola a transfer do hotelu. Ubytování v hotelu v Bangkoku, odpočinek po cestě. Ve večerních hodinách večeře v hotelu.


Den 3
Snídaně v hotelu. Následně prohlídka Bangkoku, uvidíme mimo jiné: chrám Zlatého Buddhy, květinový trh v Chinatown, královský palác, v jehož areálu se nachází také Wat Phra Kaeo - chrám, kde je uschována nejznámější thajská socha Buddhy - malý smaragdový Buddha. Po prohlídce oběd. Odpoledne výlet po Khlongach - výlet lodí po kanálech, které v minulosti představovaly alternativní komunikační systém Bangkoku. Večer pro zájemce plavba po řece Menam spojená s večeří formou bohatého bufetu (za poplatek cca 2000 THB/os. nebo cca 65 USD/os.). Přenocování v hotelu.


Den 4
Snídaně v hotelu. Následně vystěhování a přejezd do vybraného hotelu na pobytovou část.


Den 5 - 8 nebo 5 - 15
Volný čas na odpočinek u moře nebo na nákupy. Možnost využití fakultativních výletů (netýká se to klientů, kteří si vybrali pobyt na ostrově Koh Samet, Koh Chang nebo v oblasti Rayongu): výlet na ostrov Koh Lan (cca 50 USD/os.), revue transvestitů (cca 35 USD/os.), tropické zahrady Nong Nooch (cca 50 USD/os.), návštěva svatyně slonů (cca 90 USD/os.) nebo jiné.


Den 9 nebo 16
Po snídani vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Přelet do Polska charterovým letadlem společnosti LOT nebo jiným širokotrupým letadlem (přímý let). Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.


Upozornění k programu
Za příplatek možnost ubytování v 5* hotelu The Sukosol v Bangkoku (2 noci).
- Vzhledem k přísnému dodržování předpisů týkajících se práce průvodců během výletů v Thajsku, nemá v některých objektech polský průvodce právo nejen provázet nebo překládat místního průvodce, ale dokonce nemá do těchto objektů vstup. Týká se to především palácového komplexu v Bangkoku.
- V některých termínech může průvodce vyzvednout skupinu na letišti v Bangkoku. Tehdy na letišti v Polsku nabízíme klientům služby polského zástupce během odbavení.
- V hotelu je třílůžkový pokoj obvykle dvoulůžkovým pokojem s přistýlkou ​​(přistýlka je zpravidla formou lehátka nebo rozkládací pohovky).
- Poplatky za všechny výlety a další atrakce vybírá průvodce v thajských bahtách. Uvedený ekvivalent v USD je orientační. Aktuální kurzy lze zjistit např. na www.xe.com.


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Pro klienty z Jomtien/Pattaya: (neorganizujeme fakultativní výlety z Koh Samet, Rayong a Koh Chang)


Revue transsexuálů
Světový unikát. Barevná revue (Alcazar nebo Tiffany) je jednou z největších atrakcí v Pattayi. Hudebně - taneční představení v provedení transvestitů oslňuje karnevalovými kostýmy a originální scénografií. Představení je zbaveno erotických akcentů. Vzhledem k velkému zájmu je pro skupiny nutná dřívější rezervace! Pro naše hosty zaručujeme VIP místa - v přední části hlediště. Cena cca 30 USD/os.


Nong Nooch Village Tropical Garden 
Výlet, během kterého uvidíme jedny z největších tropických zahrad na světě. 400 ha plných orchidejí, bromélií, kaktusů a bonsají dělá obrovský dojem. To všechno můžeme obdivovat během procházky po mostech v korunách stromů. V amfiteátru se koná půlhodinová ukázka thajských lidových tanců a obřadů, umění thajského boxu a souboje na slonech. Zahrady se mohou pochlubit skvěle vycvičenými slony, které nám během půlhodinové ukázky předvedou své dovednosti. Cena cca 40 USD/os.


Návštěva Bangkoku
Během návštěvy Thajska nelze zapomenout na prohlídku Bangkoku! Hlavní město a největší město v Thajsku s bezpočtem památek, mezi jinými: chrám ležícího Buddhy s jeho obrovskou sochou a Velký královský palác. Existuje možnost zorganizování pobytu ve vybraném hotelu na dvě noci v Bangkoku s prohlídkou památek druhý den po příjezdu. 


Tradiční thajská masáž
Masáž, kterou by měl vyzkoušet každý turista během návštěvy Thajska. Vznikla a byla zdokonalena v buddhistických chrámech. Tato masáž pomáhá regeneraci těla, je relaxační a zlepšuje krevní oběh. Cena cca 20 USD/os.


Navštivte kraj slonů
Vřele doporučujeme návštěvu sloních vesnic, ve kterých lze zblízka obdivovat tato velmi chytrá zvířata. Návštěvníci mají možnost projížďky na slonovi, ​​krmení a focení s těmito nádhernými zvířaty. Cena cca 60 USD/os.
 

Paradise Island Koh Samet
Tento ostrov je obklopen nadpozemskými plážemi. Celá plocha ostrova je Národním parkem (Khao Laem Ya-Moo Koh Samet), díky čemuž není tento ostrov zničen turisty. Díky nádherným bílým plážím, křišťálově čisté a tyrkysové vodě vypadá toto místo jako opravdový ráj. Cena cca 45 USD/os.


Potápění jako z pohádky
Obdivujte korálové útesy potopené v teplých vodách moře obklopujícího Thajsko. Ukážeme Vám, jak různorodý a barevný je tento svět. Cena cca 130 USD/os.


Navštivte ostrov Koh Larn    
Jen pár kilometrů od pobřeží letoviska Pattaya leží ostrov Koh Larn. Velké bílé pláže se zde spojují s modrou vodou. Garantujeme nezapomenutelné výhledy. Cena cca 40 USD/os.
Zrušená vízová povinnost pro občany ČR.


Cestovní pas musí být platný po dobu nejméně 6 měsíců od data návratu.


Klienti, kteří mají jiný cestovní pas, než český jsou povinni si vyřídit příslušné vízum na vlastní náklady. Veškeré informace týkající se vízových postupů obsažených v nabídce platí pro občany České republiky.


Ubytování:

Popis - První dva noclehy v hotelu v Bangkoku Hotel dobré kvality, odpovídající kategorii ***/**** dle ocenění organizátora zájezdu. Pokoje: vybavené TV, klimatizací, koupelnou s WC a často i minibarem (za poplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkovým pokojem s přistýlkou (přistýlka je zpravidla v podobě rozkládacího lůžka nebo pohovky).  Pobytová část (další dny) Hotely: popisy jednotlivých hotelů najdete v části Thajsko - pobyt (Jomtien/Pattaya, Rayong nebo Koh Samet).   Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Fotogalerie