Ravindra Beach Resort & spa *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 26 977 Kč

Popis



Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází v jižní části města Pattaya. Do centra města, kde jsou obchody, nákupní centra a restaurace, je to 12 km. Vzdálenost hotelu od letiště v Bangkoku je přibližně 140 km. POZNÁMKA: Cena nezahrnuje povinnou zálohu, která se platí přímo na recepci, před ubytováním klientů v hotelu. Podrobnosti o výši zálohy budou klientům sděleny na místě. O podrobnostech výše zálohy budou klienti informováni na místě.

Pláž - Hotel se nachází přímo u písečné pláže "Jomtien", lehátka a slunečníky jsou pro hotelové hosty zdarma.

K dispozici pro hosty - V hotelu je nepřetržitě otevřená recepce a tři restaurace: - Raveena All Day Dining Restaurant - nabízí americkou kuchyni, otevřeno od pondělí do pátku od 6:00 do 10:00, o víkendech a svátcích od 6:00 do 10:00: - Reva Beach Restaurant - nabízí mezinárodní kuchyni a mořské plody, otevřeno denně od 11:00 do 23:00; - The Reef Mediterranean Restaurant - nabízí středomořskou kuchyni, otevřeno denně od 11:00 do 23:00; a bar u bazénu, který je otevřen denně od 8:00 do 19:00. Dále mohou hosté využívat venkovní bazén (otevřený denně od 7:00 do 19:00). U bazénu jsou k dispozici lehátka a slunečníky. Hosté mohou využít fitness a wellness centrum (procedury ve wellness centru jsou za příplatek). Kromě toho je v areálu hotelu k dispozici turistická informační kancelář, úschovna zavazadel a směnárna. Za příplatek je k dispozici praní a žehlení prádla.

Internet - Bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve všech prostorách.

Catering - Snídaně formou bohatého bufetu.

Sportovní a animační program - Pro nejmenší hosty je v hotelu k dispozici dětský klub a dětské hřiště. Hotel neprovozuje animační program. Za příplatek lze využít další nabídky hotelu, např. tematický večer s večeří, happy hours apod.

Místní kategorie - V Thajsku neexistuje žádná oficiální místní kategorie.

Podle našeho názoru - Hotel doporučujeme těm, kteří hledají klid a odpočinek, ale také těm, kteří chtějí okusit noční život a zábavu v centru města.

Mapa

Fotogalerie