Venediger Lodge **** ****+

Dejte vědět svým přátelům:

od 35 700 Kč

Popis

O hotelu
apartmánová lodge s 53 apartmány a suity, vystavěn v moderním alpském stylu, vybaven je převážně přírodními materiály. Recepce s velkou lobby, restaurace Venedigerstub'n s několika odděleními, stylový bar, 2 výtahy, kiosek se suvenýry, uzamykatelná lyžárna (skidepot). WiFi připojení v celém objektu zdarma. Prádelní servis za poplatek.

Lokalita
hotel se nachází v srdci NP Vysoké Taury, v nadmořské výšce 856 m, přímo v oblíbené obci Neukirchen am Grossvenediger. Obec je obklopena nejvyššími horami Rakouska a byla oceněna turistickým spolkem pro udržitelnost klimatu plaketou Alpine Pearls. Lodge byla postavena teprve v 2019 a nachází se na klidném místě, cca 100 m od centra. Wildkogelgondelbahn, půjčovna lyží, lyžařská škola cca 200 m. Skibus cca 50 m. Zimní turistické trasy vedou od lodge.

Vzdálenost z Prahy: cca 515 km, 6 hodin a 15 minut
Vzdálenost z Brna: cca 530 km, 6 hodin a 35 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 525 km, 5 hodin a 40 minut

Popis pokojů
apartmány a suity jsou vybaveny sprchou, WC, župany pro dospělé k zapůjčení (v ceně), fénem, telefonem, pokojovým trezorem, kabel. TV, WiFi připojením zdarma, plně vybaveným kuchyňským koutem (nádobí, příbory, mikrovlnnou troubou, kávovarem, 2-4 plot. el. sporákem, malou troubou, myčkou, chladničkou). Balkon nebo terasa.

Dvoupokojová suite Comfort Wildalm: cca 40 m2, pro 1-4 osoby, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, jídelním stolem, samostatný dvoulůžkový pokoj. K severní straně.
Dvoupokojová suite Deluxe Wildalm: cca 43 m2, pro 1-4 osoby, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, jídelním stolem, samostatný dvoulůžkový pokoj. K západní straně.
Dvoupokojová suite Premium Wildalm: cca 50 m2, pro 1-4 osoby, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, jídelním stolem, samostatný dvoulůžkový pokoj. K jižní straně.
Třípokojová suite Zwölferkogel: cca 70 m2, pro 1-6 osob, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, jídelním stolem, 2 samostatné dvoulůžkové pokoje, 2 koupelny. K severní straně.Dětská postýlka cca 19 €/pobyt, na vyžádání, max. možný počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
bez stravy. Na místě lze rezervovat snídaně a večeře. Snídaně formou bufetu (7.30-10 h.): 21 € den/dosp. os., děti do 13,99 let 11 €/den. Večeře (min. 3 večeře): výběr z menu o 4 chodech: 32 € den/dosp. os., děti do 13,99 let 16 €/den. Balíček polopenzí (min. 3 polopenze): 47 € den/dosp. os., děti do 13,99 let 23 €.

Fitness a lázně
relaxační zóna (cca 500 m2) s bazénem se vstupem zevnitř (14 x 5,5 m, 14-20 h.) s protiproudem, masážními tryskami, parní lázeň (15-20 h.). Přístupem pouze pro dospělé: parní lázeň, finská sauna, infrakabina (15-20 h.). Fitness s moderními kardio přístroji (8-20 h.). Za poplatek: masáže.

Aktivity v hotelu a okolí
1x týdně živá hudba v apres ski baru (cca 50 m).


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie