Hotel Wasserfall *** ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 3 310 Kč

Popis

O hotelu
rodinně vedený 3 hvězdičkový hotel s 28 pokoji s restaurací a několika jizbami, hotelovým barem, letní terasou, WiFi připojením v celém hotelu zdarma.

Lokalita
na kraji NP Vysoké Taury, centrum městečka Fusch cca 300 m, kabinová lanovka Areitbahn v Zell am See cca 10 km, nová kabinová lanovka na Kitzsteinhorn cca 15 km.

Vzdálenost z Prahy: cca 480 km, 5 hodin a 50 minut
Vzdálenost z Brna: cca 540 km, 5 hodin a 35 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 485 km, 5 hodin

Popis pokojů
pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, kabel. TV, župany k zapůjčení na recepci (cca 8 € za pobyt/os.), pokojovým trezorem, posezením. WiFi připojení zdarma. Některé pokoje s balkonem.

Jednolůžkové pokoje: cca 15 m2, bez balkonu.
Dvoulůžkový pokoj Mini: cca 17 m2, bez balkonu.
Dvoulůžkový pokoj Standard: cca 19 m2, dvoulůžková postel.
Dvoulůžkový pokoj Standard s přistýlkou: cca 19 m2, pro 2-3 os., dvoulůžková postel a přistýlka (dle obsazenosti na pokoji).
Rodinný pokoj: cca 24 m2, pro 2-4 osoby, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka pro 2 os. nebo patrová postel.Dětská postýlka do 2 let v ceně, pouze na vyžádání, maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
snídaně nebo polopenze: snídaně formou bufetu (8-10 h.), možnost objednání skleničky prosecca ke snídani. Při rezervaci polopenze navíc k večeři výběr z menu o 3 chodech včetně salátů, nebo večeře formou bufetu (18-20 h.). Při pěkném počasí 1x týdně grilování, v pondělí, středu a pátek odpolední svačina (léto 2024 Pondělí až pátek odpolední svačina) (16-17 h.). Vegetariánská, bezlaktózová a bezlepková strava na vyžádání. Domácí šťávy pro děti do 12 let k večeři zdarma (18-20 h.).

Fitness a lázně
malá wellness zóna se saunou, parní lázní, infrakabinou a odpočívárnou (otevřeno dle informací na místě).

Aktivity v hotelu a okolí
denně vstup zdarma na veřejné koupaliště Fusch (červenec až srpen, cca 500 m), 1x týdně průvodcované túry (červenec a srpen, organizované místním turistickým spolkem). Karta výhod Nationalpark Sommercard zdarma s řadou výhod a slev (atraktivity otevřeny dle sezóny a počasí): 1x za pobyt atraktivita denně: mýtná silnice Grossglockner Hochalpenstrasse, využití lokální dráhy, lanovky Wildkogelbahn, lanovka Panoramabahn Kitzbühler Alpen, vstupy do muezí, na výstavy, ke Krimmelským vodopádům, do koupališť a mnoho dalšího.


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie