Hotel Reisinger *** ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 5 985 Kč

Popis

O hotelu
hotel s recepcí, jídelnou/společenskou místností s kabel. TV a hotelovým barem, WiFi připojení zdarma. Lyžárna se sušárnou obuvi.

Lokalita
top poloha, přímo v centru Hinterglemmu, lanovka Reiterkogelgondelbahn cca 100 m, běžkařská stopa Lindlingalmloipe cca 1,5 km (délka cca 8 km), skibus cca 150 m.

Vzdálenost z Prahy: cca 475 km, 5 hodin a 55 minut
Vzdálenost z Brna: cca 535 km, 5 hodin a 55 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 480 km, 5 hodin a 15 minut

Popis pokojů
všechny pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, kabel. TV, fénem, centrálním topením,

Jednolůžkové pokoje s balkonem.
Dvoulůžkové pokoje bez balkonu.
Dvoulůžkové pokoje s přistýlkou pro 2-3 osoby, dvoulůžková postel a pohovka pro 3. osobu (při plné obsazenosti), samostatné WC, balkon.
Dvoulůžkové pokoje s balkonem, samostatné WC.Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání, max. možný počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
polopenze: snídaně formou bufetu 8-10 h., k večeři výběr z menu o 3 chodech, 3x týdně saláty formou bufetu, 1x týdně menu o 4 chodech. 24. 12., 25. 12. a 31. 12. speciální slavnostní menu o 4 chodech. Vegetariánské menu a bezlepkové jídlo na vyžádání v hotelu (bez příplatku).

Aktivity v hotelu a okolí
za poplatek: zapůjčení lyží, lyžařská škola/školka cca 150 m.


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie