Hotel Krimmlerfälle **** ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 4 130 Kč

Popis

O hotelu
osobně vedený 4 hvězdičkový hotel s 50 pokoji, pohodlnou jizbou, knihovnou, restaurací, barem, společenskou místností, výtahem. Louka s lehátky a slunečníky. WiFi v hotelu zdarma (léto 2024, rok 2023 pouze v lobby a spol. místnostech)..

Lokalita
v blízkosti centra obce Krimml s výhledem na úchvatný horský svět. Hotel se nachází přímo u NP Vysoké Taury a v pěší vzdálenosti od Krimmelských vodopádů (380 m).

Vzdálenost z Prahy: cca 570 km, 6 hodin a 30 minut
Vzdálenost z Brna: cca 590 km, 6 hodin a 20 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 535 km, 5 hodin a 50 minut

Popis pokojů
komfortní pokoje s vanou nebo sprchou, WC, fénem, sat. TV, telefonem, župany k zapůjčení za poplatek na recepci. WiFi na pokojích zdarma (od léta 2024).

Jednolůžkové pokoje: cca 16 m2, bez balkonu.
Dvoulůžkové pokoje Almrausch: cca 22 m2, některé pokoje s balkonem.
Rodinné pokoje Almrausch: cca 30 m2, některé pokoje s balkonem, pro 2-4 osoby, dvoulůžkový pokoj a rozkládací pohovka. Dětská postýlka za poplatek (cca 10 €/den), pouze na vyžádání, max. počet osob na pokoji nesmí být o dítě do 2 let překročen.

Restaurace, bary, stravování
polopenze: snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy (7.30-9.30 h.). K večeři výběr z menu o 4 chodech, denně salátové bufety, polévky formou bufetu, 1x týdně grilování nebo selský bufet, každou středu odpoledne se štrůdlem. Na vyžádání strava: vegetariánská, bezlepková, bezlaktózy. Bioprodkuty z vlastní produkce.

Fitness a lázně
krytý bazén (3x8 m) s vířivými tryskami, vyhřívaný venkovní bazén s přístupem k louce na opalování (6x8 m, 10-20.30 h.), finská sauna, odpočívárna, parní lázeň (15-20 h.) a fitness (děti jsou povoleny pouze v doprovodu rodičů).

Aktivity v hotelu a okolí
stolní tenis. Denně vstup zdarma ke Krimmelským vodopádům.
Pro rodiny: dětské hřiště a herna.


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie