Hotel Alpin Juwel ****+ ****+

Dejte vědět svým přátelům:

od 6 740 Kč

Popis

O hotelu
exkluzivní 4 hvězdičkový superior hotel v moderním alpském stylu pro náročné a sportovně založené klienty. K dispozici je 75 pokojů, hotelová hala, bar, vinný bar, show cooking, 2 restaurace, místnost na kola s možností mytí kol, jizby, výtah do centra Hinterglemmu, terasa s možností sezení, terasa s lehátky a slunečníky. WiFi připojení v celém hotelu zdarma.

Lokalita
klidná, panoramatická poloha s výhledem na Hinterglemm, hotel je spojen výtahem přímo s centrem obce, drive-in/check-in v hotelové podzemní garáži.

Vzdálenost z Prahy: cca 475 km, 6 hodin a 5 minut
Vzdálenost z Brna: cca 490 km, 5 hodin a 50 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 475 km, 5 hodin a 10 minut

Popis pokojů
komfortní pokoje s vanou nebo sprchou, WC, digitální TV, župany pro dospělé i děti k zapůjčení, pokojovým trezorem, minibarem (za poplatek doplňován), fénem, kosmetickým zrcátkem.

Dvoulůžkové pokoje Kunstkristall (pro rok 2024 není k dispozici): cca 20 m2, pro 2 osoby, s balkonem, mansarda.
Dvoulůžkové pokoje Kristall: cca 20-25 m2, pro 2-3 osoby, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka, balkon.
Dvoupokojové apartmány Kristall bez balkonu: cca 45-55 m2, pro 2-4 osoby, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, nebo přistýlkami, samostatný dvoulůžkový pokoj, propojovací dveře.
Dvoupokojové apartmány Kristall s balkonem: cca 45-55 m2, pro 2-4 osoby, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, nebo přistýlkami, samostatný dvoulůžkový pokoj, propojovací dveře.
Juniorsuite Kristall: cca 45 m2, pro 2-4 osoby, vana, balkon.
Dvoulůžkové pokoje Rubin: cca 35 m2, pro 2-4 osoby, balkon.
Juniorsuite Rubin: cca 38 m2, pro 2-4 osoby, vana, samostatná sprcha, balkon.Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání, max. možný počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
polopenze plus: bioprodukty a regionální produkty. Snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy (7-10.30 h.), pozdní snídaně a la carte (10.30-12 h.). Obědový balíček je možné sestavit u snídaně. Odpolední svačina 13-15 h. formou bufetu, včetně kávy a čaje. K večeři výběr z menu o 6 chodech, nebo tematické bufety. Pro děti po celý den zdarma zmrzlina a šťávy. Denně 1 láhev vody na pokoji.

Fitness a lázně
AJ Veda Spa s rozlohou cca 800 m2 s krytým bazénem (10 x 5 m) s protiprodem, panoramatický bazén "Over the Edge" (10 x 5 m). Saunový svět (2 vnitřní a 1 venkovní sauna), Kneippovy bazénky, parní lázeň, sanarium, různé odpočívárny. Fitness. Za poplatek: masáže a přírodní kosmetické procedury.

Aktivity v hotelu a okolí
1x týdně živá hudba, 5x týdně průvodcované túry/cyklotúry, stolní tenis, tenisové kurty (3 antukové a halové kurty) - cca 2 km.
Zdarma karta výhod Joker Card Saalbach-Hinterglemm: využití regionálních lanovek zdarma (6 lanovek v Saalbach-Hinterglemm - 2x denně pro převoz horských kol, 1x využití za den 2 lanovek v Leogangu), využití zdarma hromadné dopravy v oblasti Pinzgau. Zdarma tematická trasa Montelinos Erlebnisweg na hoře Kohlmais, Freeridepark na hoře Reiterkogel, Downhill X-Line na Schattbergu, vstup do koupaliště Käptn Hook, využití tenisových hřišť v Saalbach-Hinterglemm. Navíc další atraktivní slevy a bonusy.
25 % sleva na green fee na golfovém hřišti v Zell am See (2x 18 jamek, cca 18 km).
Pro rodiny: dětská herna, hlídání dětí v červenci a srpnu (po-pá, 13-21 h.), dětské hřiště se skákacím hradem, trampolínou, aj. El. chůvičky k zapůjčení.


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie