Falkensteiner Club Funimation Katschberg **** ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 5 030 Kč

Popis

O hotelu
rozsáhlý 4 hvězdičkový klubový resort s 185 pokoji, přijímací halou s recepcí, krbem a infokoutkem (WiFi v lobby a pokojích zdarma), moderní restaurací s otevřenou kuchyní, tematickými jizbami, barem, 6 výtahy, klubovým divadlem. Letní terasa s lehátky a slunečníky. Za poplatek: pračka

Lokalita
jižně od Vysokých Taur, mezi Salcburskem a Korutanmi, do obce Rennweg nebo St. Michael cca 6 km. Hotel leží v nadmořské výšce 1650 m, klidná poloha v blízkosti lesa, centrum Katschberghöhe cca 500 m. Vedle klubového rezortu je lanovka Aineck-Gipfel, ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Nejbližší jezero ke koupání cca 35 km.

Vzdálenost z Prahy: cca 500 km, 5 hodin a 50 minut
Vzdálenost z Brna: cca 445 km, 5 hodin a 30 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 380 km, 4 hodiny a 20 minut

Popis pokojů
pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, telefonem, fénem, sat. TV, pokojovým trezorem, župany k zapůjčení pro dospělé (pro děti k dispozici na recepci za kauci). WiFi připojení zdarma.

Jednolůžkové pokoje Comfort: cca 19 m2, balkon nebo terasa.
Dvoulůžkové pokoje Comfort: cca 19 m2, balkon nebo terasa. Pro 2 dosp. os.
Dvoupokojové rodinné pokoje Comfort: cca 27 m2, pro 2 dosp. a 1-2 děti do 14,99 let, (min. 3 osoby na pokoji). Obývací ložnice s patrovou postelí, pokoj s dvoulůžkovou postelí (oddělený posuvnými dveřmi), balkon nebo terasa.
Třípokojové rodinné pokoje Deluxe: cca 40 m2, pro 2 dosp. a 1-3 děti do 17,99 let (min. 3 osoby na pokoji), pokoj na 2 patrech, obývací část s rozkládací pohovkou, dvoulůžkový pokoj, pokoj s 2 jednolůžkovými postelemi, balkon.
Třípokojové rodinné pokoje Superior: cca 40 m2, pro 2 dosp. a 1-2 děti do 17,99 let (min. 3 osoby na pokoji), obývací část s posezením, dvoulůžkový pokoj, pokoj s patrovou postelí, sprcha a vana, samostatné WC, balkon. Dětská postýlka v ceně, na vyžádání, max. kapacitu pokoje nelze překročit ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
all inclusive: bohatá snídaně formou bufetových stolů s výběrem bioproduktů (7.15-10 h.), polední snack formou bufetu (12-13.30 h.), odpolední svačina 15-17 h., k večeři tematické bufety (18.30-20.30 h.). Dietní strava (bezlepková, vegetariánská a bezlaktózy) na vyžádání, bez příplatku, ale menší výběr, když je stravování formou bufetu. Nápoje v rámci all inclusive v ceně 10-22 h.: výběr nealkoholických nápojů, pivo (i pšeničné), červené a bílé víno, kávové speciality, kakao, čaje, různé pálenky, prosecco a longdrinks.


Fitness a lázně
zdarma: wellnnesszóna Aquapura Spa (cca 2000 m2, děti pouze v doprovodu dosp., 7-20 h.): vyhřívaný krytý bazén, venkovní bazény, saunová zóna (cca 300 m2, pouze pro dospělé) - bylinná sauna, aromaparní lázeň, odpočívárny, panoramatická vířivka, ochlazovací bazén. Falkyauqaworld (cca 400 m2) s dětským bazénem a velkou skluzavkou. Rozsáhlá fitness zóna s kardio přístroji (7-20 h.) s různorodým programem pro aktivní. Za poplatek: solárium, beautyfarma (cca 1100 m2), kosmetické procedury, masáže.

Aktivity v hotelu a okolí
ve Falkywordu stolní tenis a biliár (částečně za poplatek), možnosti plážového volejbalu, plážový fotbal, nohejbal. V ceně veřejné sportoviště na tenis, malé fotbalové hřiště a víceúčelové hřiště - rezervace na recepci. Regionální karta výhod Katschbergcard/Mountain and Valley Card zdarma (změny programu možné, 1.6.-15.10.): denně využití lanovky Aineckbahn, jízda na koních, vstup na koupaliště Gries, využití vláčku a slevy u bonusových partnerů. Za poplatek: zapůjčení horských kol cca 12 €/den, segway cca 19 €/hodina, lekce jezdectví ve veřejné jízdárně, 18 jamkové golfové hřiště (cca 7 km).
V ceně animační program (po-pá) s denním i večerním programem (vesnická slavnost, dětské show, průvodcované túry, lukostřelba, curling, společenské hry k zapůjčení a mnoho dalšícho).
Pro rodiny: velká dětská herna Falkyland s rozlohou 1000 m2, rozložená na 2 podlažích, hlídání dětí od 3 let (po-pá, 9-20.30 h., sobota nebo neděle 10-18 h.). Vybavení pro nejmenší k zapůjčení: dětské vaničky, koše na plínky, přebalovací pulty, dětské postýlky, dětské židličky, ohřívačky lahví, el. chůvičky, rychlovarná konvice, termostky, nosítka, golfové kočárky (na vyžádání, kauce). Velké venkovní dětské hřiště Katschhausen s rozlohou 300 m2 a dětskou zábavní stezkou se skluzavkou, pískovištěm a houpačkou.


Mapa

Fotogalerie