Bangkok a ostrovy jižního Thajska

Václav Kirchner 16. 11. 2023
Thajsko zážitky tipy na dovolenou video podcast

Phuket, Koh Lanta, Koh Hai a Bangkok. To jsou cíle poznávacího zájezdu do Thajska. O tom, co turisté poznají během zájezdu, jsem si v podcastu povídal s Janem Papežem, majitelem CK Marco Polo.

Zajímavá kombinace jižních ostrovů Thajska - Phuketu a menší Koh Lanty a turisty zatím málo objeveného ostrůvku Koh Hai, který nabízí šnorchlování přímo z pláže. Nakonec prohlídka nejzajímavěšjích památek Bangoku, to vše s českým průvodcem po celou dobu pobytu.

Začnete odebírat náš podcast na vašich oblíbených platformách
Apple Podcasts / Google Podcast/ Spotify/ Podcasty.cz
Celý díl si můžete pustit na youtube.

PROGRAM POZNÁVACÍHO ZÁJEZDU

1. DEN: ODLET Z PRAHY

2. DEN: PŘÍLET NA PHUKET

Po příletu na Phuket transfer do hotelu, ubytování. Odpoledne se půjdete projít po hlavní třídě Patongu, jedné z nejznámějších a nejrušnějších tříd na ostrově. Bude s vámi po celou dobu pobytu česky mluvící průvodce.

3. DEN: PŘEJEZD NA OSTROV KOH LANTA

Po snídani transfer do přístavu a přejezd lodí na ostrov Koh Lanta (cca 1,5 h plavba lodí). Z přístavu transfer do hotelu, ubytování.

4. DEN: POBYT U MOŘE - OSTROV KOH LANTA

Snídaně, volný den u moře, možnost fakultativních výletů (lodní výlety na ostrov Jamese Bonda, ostrovy Phi Phi, ostrov Koh Rok) - další možnosti vám sdělí průvodce na místě.

5. DEN: POBYT U MOŘE - OSTROV KOH LANTA

Snídaně, volný den u moře, možnost faktultativních výletů (lodní výlety na ostrov Jamese Bonda, ostrovy Phi Phi, ostrov Koh Rok) - další možnosti vám sdělí průvodce na místě.

6. DEN: POBYT U MOŘE - OSTROV KOH LANTA

Snídaně, volný den u moře, možnost faktultativních výletů (lodní výlety na ostrov Jamese Bonda, ostrovy Phi Phi, ostrov Koh Rok) - další možnosti vám sdělí průvodce na místě.

7. DEN: PŘEJEZD NA OSTROV KOH HAI (KOH NGAI)

Po snídani transfer do přístavu a lodí na ostrov Koh Hai (cca 1 hodina). Ubytování v hotelu.

8. DEN: POBYT U MOŘE - OSTROV KOH HAI

Snídaně, volný den u moře, možnost fakultativních výletů na místě.

9. DEN: KOH HAI - LODNÍ VÝLET NA OSTROV KOH KRADAN

Po snídani výlet lodí na ostrůvek Koh Kradan, ostrov je součástí národního parku a je jako většina ostrovů v okolí bohatý na podmořský život, doporučujeme vzít si s sebou výbavu na šnorchlování.

10. DEN: POBYT U MOŘE - OSTROV KOH HAI

Snídaně, volný den u moře

11. DEN: POBYT U MOŘE - OSTROV KOH HAI

Snídaně, volný den u moře

12. DEN: POBYT U MOŘE - OSTROV KOH HAI

Snídaně, volný den u moře

13. DEN: PŘELET DO BANGKOKU

Po snídani pojedete lodí do přístavu (cca 30 minut) a pojedete na letiště Trang (cca 1 hodina) a přeletíte do Bangkoku. Po příletu transfer do hotelu, ubytování. Dle času a možností odpolední procházka Bangkokem s průvodcem.

14. DEN: BANGKOK

Po snídani vyrazíte na celodenní prohlídku Bangkokem, vyzkoušíte si hromadnou dopravu (metro, tuk tuk, ale také loď) a navštívíte nejzajímavější památky Bangkou (Královský palác, Wat Arun, Wat Phra Kaeo), to vše s českým průvodcem.

15. DEN: BANGKOK

Možnost zakoupení fakultativního výletu na místě: plovucí trh Damnoen Saduak, výlet do historického města Ayutthaya, možnost výletu na řeku Kwai)

16. DEN: ODLET Z BANGKOKU, PŘÍLET DO PRAHY

Brzy ráno trnasfer na letiště, odlet, přílet do Prahy.