Hotel Lerch **** ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 3 980 Kč

Popis

O hotelu
4 hvězdičkový hotel s rodinným vedením. 42 pokojů, lounge, jizba, a-la-carte restaurace, hotelový bar, restaurace, WiFi připojení v celém hotelu zdarma, terasa (je zde podávána i polopenze během pěkného počasí), velká letní terasa, výtah, krásná zahrada s rozlohou 2000 m2 s lehátky a slunečníky, ohništěm a grilem.

Lokalita
hotel leží v okolí nedotčené přírody, ideální pro turistiku jak pro začátečníky, tak pokročilé. Nejbližší jezero ke koupání cca 2 km, centrum města St. Johann cca 700 m. Lanovka jako vstup do turistického ráje cca 3 km, v okolí hotelu vede známá cyklotrasa Tauernradweg.

Vzdálenost z Prahy: cca 440 km, 5 hodin a 15 minut
Vzdálenost z Brna: cca 500 km, 5 hodin a 10 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 450 km, 4 hodin a 30 minut

Popis pokojů
nekuřácké pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, pokojovým trezorem, župany k zapůjčení pro dospělé, posezením.

Jednolůžkové pokoje: cca 15 m2, některé pokoje s balkonem.
Dvoulůžkové pokoje Komfort typ A: cca 23 m2, pro 2 dosp. + 1 dítě do 15,99 let, dvoulůžková postel a přistýlka, balkon.
Dvoulůžkové pokoje Komfort typ B: cca 23 m2, pro 2 dosp. + 1-2 děti do 11,99 let, dvoulůžková postel a přistýlky, nebo patrová postel, balkon.1 dětská postýlka zdarma, na vyžádání, max. počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
polopenze: snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy, k večeři výběr z menu o 4 chodech nebo formou bufetu, vegetariánská varianta možná, 1x týdně selský bufet nebo grilování (dle počasí). Děti do 15 let obdrží menu o 3 chodech (doplatek na menu pro dosp. os. je 8 € dítě/den, platba na místě)

Fitness a lázně
fitness, wellness zóna s krytým bazénem (10 x 5 m, cca 30°C) s venkovní částí, integrovanou vířivkou, protiproudem a masážními tryskami, odpočívárny a zimní zahrada s přístupem na louku s lehátky, sauna, sanarium, parní turecká lázeň a bylinná parní lázeň. Vyhřívaný venkovní bazén (5 x 12 m, cca 30°C). Za poplatek: solárium, masáže a kosmetické procedury.

Aktivity v hotelu a okolí
zábavní animační program, večery s hudbou, průvodcované túry, stolní tenis a stolní fotbálek. Za poplatek: horská a dětská kola k zapůjčení dle dostupnosti, tenisové kurty cca 700 m, lukostřelba.
Pro rodiny: dětský animační program pro děti od 3 let, 6x týdně (5 hod): velké dětské hřiště s miniclubem, minizoo (zajíci, slepice, kozy, poníci), dětská herna, 5x týdně jízda na koních (povinná přilba), jízdárna/místo na ježdění s koňmi 40 x 40 m. V ceně 1x týdně jízda traktorem k jezeru, túra s pochodněmi, dětské disco, párty u bazénu. El. chůvičky k zapůjčení na recepci.


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie