Hotel Lerch Plankenau ***+ ***+

Dejte vědět svým přátelům:

od 3 320 Kč

Popis

O hotelu
venkovský hotel s 30 pokoji, recepcí, nekuřáckou restaurací, a-la-carte jizbou, zimní zahradou, barem, terasou, WiFi připojení v celém hotelu zdarma, rozlehlou zahradou s lehátky a slunečníky. Stáj s výběhem.

Lokalita
klidná, idylická poloha, na okraji města St. Johann, centrum města cca 2,5 km. Lanovky Alpendorf jako vstup do turistického ráje cca 3 km.

Vzdálenost z Prahy: cca 440 km, 5 hodin a 15 minut
Vzdálenost z Brna: cca 500 km, 5 hodin a 10 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 450 km, 4 hodin a 30 minut

Popis pokojů
na podzim 2021 kompletně přestavěné pokoje, vybavené sprchou, WC, telefonem, kabel. TV, fénem, balkonem.

Dvoulůžkové pokoje Heimatgefühl: cca 25 m2, pro 2-4 osoby, 1x dvoulůžková postel, 1x patrová postel (délka 2 m), při obsazenosti 2 osobami i posezení.1 dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma, na vyžádání, max. možný počet osob na pokoji nesmí být překročen, ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
polopenze: snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy (7.30-10 h.), k večeři výběr z menu o 4 chodech, nebo formou bufetu. 1x týdně grilování nebo selský bufet, děti do 15 let obdrží k večeři menu o 3 chodech (příplatek na menu pro dospělé cca 8 €/den).

Fitness a lázně
využití sauny/parní lázně (na vyžádání na recepci), velký biotop ke koupání (20 x 8 m) s částí pro děti. Za poplatek: solárium a vířivá vana.

Aktivity v hotelu a okolí
jízdní kola, horská kola, dětská kola dle dostupnosti, k zapůjčení zdarma. Venkovní stolní tenis.
Pro rodiny: dětský animační program 5x týdně (od 4 let, 5 hodin/denně). 5x týdně jízda na ponících, minizoo, velké dětské hřiště, houpačkou, skluzavkou, velká dětská herna, 1x týdně dětské grilování, vybavení pro nejmenší jako el. chůvičky (na recepci), židličky, dětské postýlky, dle dostupnosti. Statek s koňmi a poníky.


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie