Alpinresort Sport & spa **** ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 14 295 Kč

Popis

O hotelu
exklusivní 4 hvězdičkový superior hotelový resort se 100 pokoji. Ideální pro páry, požitkáře a aktivně založené hosty. Skládá se ze 2 vzájemně podzemně propojených budov. Lobby s recepcí, restaurace 6 opticky oddělenými prostory, stylový bar propojený s venkovní lounge, 3 výtahy (2 jsou panoramatické), uzamykatelná místnost na kola. Louky na opalování, lehátka a slunečníky. WiFi v celém rezortu zdarma.

Lokalita
klidná, přesto centrální poloha, centrum města Saalbach s pěší zónou cca 50 m. Vodní svět Käptn Hook cca 600 m.

Vzdálenost z Prahy: cca 475 km, 6 hodin a 5 minut
Vzdálenost z Brna: cca 490 km, 5 hodin a 50 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 470 km, 5 hodin a 10 minut

Popis pokojů
nekuřácké pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, pokojovým trezorem, minibarem, kosmetickým zrcátkem, wellness taškou s osuškou, žabkami a župany k zapůjčení pro dospělé.

Jednolůžkové pokoje Superior: cca 31 m2, rezervovatelné pro 1 dosp. a dítě do 14,99 let, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka nebo přistýlka. Mansarda.
Dvoulůžkové pokoje Superior: cca 31 m2, pro 2-3 osoby, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka nebo přistýlka, balkon.
Juniorsuite: cca 34-36 m2, pro 2-4 osoby, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka nebo přistýlky, balkon.V pokojích Superior a Juniorsuite jsou možné oddělené postele.
Dětská postýlka zdarma, na vyžádání, max. počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování
all inclusive premium: snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy (7.30-10 h.), pozdní snídaně (10-12 h.), polední bufet (12-17 h.), večeře formou výběru z menu o 4-5 chodech, saláty formou bufetu. Bezlaktózová, bezlepková vegetariánská a veganská jídla na vyžádání. 17-24 snacky u baru.
Nápoje: nealkoholické nápoje v rámci minibaru na pokoji - denně doplňováno. 8-24 h.: sycené nápoje jako cola, fanta, sprite, limonády, džusy, různé kávové speciality, kakao, čaj, kvalitní lahvová vína (cca 80 druhů z celého světa), prémiový značkový alkohol, různé pálenky, sekt a long drinky.

Fitness a lázně
fitness s moderními kardio přístroji (8-20 h.), pondělí-pátek wellness a sportovní program s trenérem. Luxusní wellness zóna na 3 podlažích s vnitřní a venkovní částí, cca 1100 m2, vnitřní a venkovní bazén (teplota cca 30°C), vnitřní bazén s masážními tryskami (9,5 x 5 m, 7.30-19 h.), venkovní bazén (25 x 9 m, 7.30-19 h.), 2 vířivky (jedna v saunovém světě, tedy pouze pro dospělé - 9-19 h., druhá vhodná i pro rodiny - 8-19 h.), saunový svět (13-19 h.) s biosaunou, finskou saunou, infrakabinou, parní lázní, aroma parní lázeň, 1 sauna i pro rodiny s dětmi (u bazénu). Relaxační zóna s lehátky a vodními lůžky. Ve wellness zóně džusy, ovoce a sušené ovoce. Saunový svět je pouze od 16 let, pro rodiny je k dispozici jedna sauna u bazénu. Kosmetické a beauty oddělení za poplatek.

Aktivity v hotelu a okolí
využití 3 antukových tenisových kurtů (cca 300 m), 3 halových kurtů cca 6 km. Zdarma karta výhod Joker Card Saalbach-Hinterglemm: využití regionálních lanovek zdarma (6 lanovek v Saalbach-Hinterglemm - cyklisté 2x za den, 1x využití za den 2 lanovek v Leogangu), využití zdarma hromadné dopravy v oblasti Pinzgau. Zdarma tematická trasa Montelinos Erlebnisweg na hoře Kohlmais, Freeridepark na hoře Reiterkogel, Downhill X-Line na Zwölferkogel, vstup do koupaliště Käptn Hook, využití tenisových hřišť v Saalbach-Hinterglemm, průvodcované túry a další. Navíc další atraktivní slevy a bonusy. Za poplatek: zapůjčení elektrokol a horských kol cca 500 m.
Pro rodiny: dětská herna, zapůjčení hraček, vybavení pro nejmenší jako dětské židličky, kočárky. Dětské hřiště cca 300 m.


Poloha:

Salcbursko - ideální destinace pro rodinnou dovolenou Salcbursko, nacházející se v srdci Rakouska, je jednou z nejkrásnějších turistických destinací Evropy. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi i páry či sportovně založené turisty. Salcbursko je ideální destinací pro celoroční dovolenou. Léto v Salcbursku Léto je v Salcbursku plné zeleně a kvetoucích luk. Oblast nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, jako jsou výlety do přírody, cyklistika a vodní sporty. Jednou z nejpopulárnějších aktivit je jízda na kole, ať už po rovinách nebo v horách. Salcbursko má mnoho cyklostezek, které se hodí pro celou rodinu. Turisté si také mohou vychutnat vodní sporty jako například plavání, windsurfing, vodní lyže nebo rafting. Zima v Salcbursku Zima v Salcbursku je plná sněhu a zimních sportů. Salcbursko je známé jako jedno z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku. Turisté si mohou užít nejen lyžování, ale také snowboarding a sáňkování. Salcbursko má mnoho lyžařských areálů, které jsou vhodné pro celou rodinu, od začátečníků po profesionály. V některých střediscích jsou také dostupné školy lyžování a soukromé lekce. Aktivity pro páry Pro páry, kteří hledají romantické dovolené, je Salcbursko ideální destinací. Město Salcburk je plné historických památek, jako je hrad Salcburk a salcburská katedrála. Pro milovníky kultury je zde mnoho muzeí a galerií, jako je Muzeum Mozartovy rodiny a Muzeum moderního umění Rupertinum. V Salcbursku jsou také mnohé termální lázně, jako například Bad Gastein, které nabízejí relaxaci a odpočinek. Aktivity pro sportovně založené turisty Salcbursko je také ideální destinací pro sportovně založené turisty. Kromě lyžování a cyklistiky jsou zde také možnosti turistiky a horolezectví.

Mapa

Fotogalerie